За нас ...

Инвеститор на проекта е "АСПИ БИЛДИНГ" ЕООД, дружеството е част от "АСПИ ГРУП", компания позната с успешните си проекти по нашето Черноморие и вътрешността на страната отговарящи на изискването за функционално, модерно и надеждно строителство.

Успешна 100% реализация на комплекс "ЕЛИТ". Носител на първа награда на вестник "Строителство имоти" в категорията "Строител - жилищно строителство"

"Залагаме на един по –различен тип строителство, с достатъчно въздух, зелени площи, паркоместа, повече уют и европейски стандарт на обитаване"

Жилищен комплекс "ЕЛИТ ПАРК" фокусира вниманието на клиентите, търсещи европейско качество и комфорт при изббора на жилище. Намира се на бул. "Цариградско шосе" 76, 4006 кв."Гладно Поле", гр. Пловдив, в непосредствена близост до всички социални услуги и обслужващи сферата звена. Разположението му на една от главните пътни артерии на града, му придава достъпност и удобство.

Апартаментите в комплекс "ЕЛИТ ПАРК" са различни по квадратура и вид – типови с една спалня /12 вида/, типови с две спални /7 вида/. Паркирането е решено с надземни и подземни гаражи и паркоместа.

Комплекс "Елит"

100% реализация на жилищни групи А и Б - комплекс "ЕЛИТ" в пловдивския район "Тракия".

Още...

Комплекс "Елит" - "Г"

Жилищната група "Г". Новата трета жилищна група е с разгъната застроена площ 14 300 кв. м. Състои се от партер със 7 магазина и 38 гаража, и осем етажа с общо 138 апартамента. На подземно ниво са разположени избени помещения. Предвиден е и общ открит паркинг за 40 коли.

Още...

Оазис Бийч Клуб

Оазис Бийч Клуб - Лозенец е една невероятна идея за вашият бъдещ дом в сигурна, спокойна и уютна атмосфера, заобиколен от удобство и лукс.

Още...