topmenu
English Български
head www.aspigroup.net
left_menu
home
    

    "Залагаме на един по –различен тип строителство, с достатъчно въздух, зелени площи, паркоместа, повече уют и европейски стандарт на обитаване"

    Жилищен комплекс "ЕЛИТ" фокусира вниманието на клиентите, търсещи европейско качество и комфорт при изббора на жилище. Намира се в ЖР Тракия, в непосредствена близост до всички социални услуги и обслужващи сферата звена. Разположението му на една от главните пътни артерии на града, бул."Освобождение", му придава достъпност и удобство.

    Инвеститор на проекта е "АСПИ БИЛДИНГ" ЕООД, дружеството е част от "АСПИ ГРУП", компания позната с успешните си проекти по нашето Черноморие и вътрешността на страната отговарящи на изискването за функционално, модерно и надеждно строителство.

    Апартаментите в жилищна група Г на комплекс "ЕЛИТ" са различни по квадратура и вид – типови с една спалня /4 вида/, типови с две спални /6 вида/ и луксозни с две спални /3вида/. Жилищна група Г разполага с търговски части с всички необходими удобства, предвидено е подземно ниво за изби на всички апартаменти, паркирането е решено с надземни гаражи и паркоместа.

    Разработен с идеята за високо качество, комплесксът предлага на своите купувачи доверие и сигурност в домашното огнище, както и спокойствие в утрешния ден.


КОМПЛЕКС ЕЛИТ е една добра инвестиция, една реална мечта.


rightmenu
bottom
  © 2008, Aspi Group. All rights Reserved. Created byDiplexmedia.